ClayWaves logo

Intensieve Draaiweek

Nieuwjaar '24

In de kerstvakantie organiseren we weer een intensieve draaiweek van dinsdag 2 tot vrijdag 5 januari


Een intensieve draaiweek bestaat uit 4 opeenvolgende voor- of namiddagen. Voormiddagen van 9u tot 13u of namiddagen van 14u tot 18u. Op deze dagen geef ik les en/of gaan we samen aan de slag rond een thema naar keuze.

Maximaal aantal deelnemers per reeks: 4 deelnemers

Voor een draaiweek betaal je €250 per persoon. Deze prijs omvat het gebruik van het atelier, klei, gereedschappen. Als je iets wenst te laten afbakken rekenen we €11/kg voor bisquitstook en voor glazuurstook (incl gebruik van glazuren). Voor het glazuren voorzien we een extra terugkeermoment (inbegrepen in de inschrijvingsprijs) in het open atelier later (we spreken dit af tijdens de intensieve draaiweek). In totaal spreken we dus over 4 lange sessies + een terugkeermoment.


Wens je deel te nemen; check dan even met mij of er op het gewenste tijdsblok nog plaats is en schrijf dan over naar BE95 0688 9593 3958. Vermeld je naam en 'Intensieve draaiweek nieuwjaar' in de mededeling. Vermeld ook 'voormiddag' of 'namiddag'. Je betaling geldt als inschrijvingsbewijs.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of mail me.
Annuleren kan tot 1 maand voor de workshop, mits afhouding van 30€ administratieve kost. Als je korter dan 1 maand op voorhand wenst te annuleren, wordt er terugbetaald mits de vrijgekomen plaats wordt ingenomen door iemand anders.


 

unsplash